e
Banner

Etiketler: serkan sara



MAN 2016’ya yeni araçlarıyla damga vuracak


Yayın: 15-01-2016
Kategori: Ticari Araçlar

2015’te 2 bin 750 adet kamyon satışı gerçekleştiren MAN, 2016’ya yeni araçlarıyla damga vuracak. Euro 6’da daha geniş ürün gamı ile müşterilerinin taleplerini karşılamaya hazırlanan şirket, yeni Efficientline 2 serisini de pazara sunarken, kamyon segmetine 4x4, 6x4 ve 6x8 araçları da ekleyecek.




MAN, uluslararası nakliye segmentindeki konumunu güçlendirdi


Yayın: 12-12-2019
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: man serkan sara

MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş. Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara, MAN’ın önümüzdeki yılda da her alanda daima müşterilerinin yanında yer alan, öncü ve lider marka olmaya devam edeceğini söyledi. 




MAN, yeni kamyonuyla 2021 için hedef büyüttü



MAN, pandemi nedeniyle zorlu geçen 2020 yılında, yaşam boyu iş ortağı olarak gördüğü müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına en ideal çözümler sunmaya devam etti. MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş. Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara, “Pandemi sürecinde ilk dalgayı atlattıktan sonra, özellikle lojistik sektöründe artan talebe hızlı bir şekilde cevap verdik. Mart ayında %7,6 olan çekici segmentindeki pazar payımızı Ağustos ayında %8,9’a çıkardık. Ağır ticari araç pazarında, ‘International Truck of the Year 2021 - Yılın Kamyonu’ ödülüne layık görülen MAN TGX aracımız başta olmak üzere yeni ürün yelpazemizle önümüzdeki yılda da büyümeye ve pazar payımızı artırmaya devam edeceğiz” dedi.




MAN ithal çekicide 2020'yi zirvede bitirdi


Yayın: 18-01-2021
Kategori: Ticari Araçlar

MAN, pandeminin getirdiği zorlu koşullara karşın Türkiye ithal kamyon çekici pazarındaki geleneksel birinciliğini 2020 yılında da sürdürdü. İleri teknolojisi, üstün performans ve yüksek tasarruf nitelikleri ile öne çıkan MAN, sadece ithal araçlarla yer almasına karşın genel kamyon çekici pazarında da ilk üç içindeki yerini korudu.